Mirabel Slabbinck Canina in gekamd katoen kwaliteit, Citrus 200TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 312,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 13 oktober 2023 verzonden

De Canina van Mirabel Slabbinck oogt klassiek en tijdloos en voelt zich thuis in elk interieur, strak en traditioneel. Zelf samen te stellen in de kleurencombinatie die het beste past in jouw slaapkamer. Je kunt kiezen uit een tweetal kleuren stof, waarvan de samenkomst wordt afgewerkt met een mooi lint naar jouw keuze. Hou je het liever rustig, dan kun je ook kiezen om met 1 kleur stof te werken.

Dit dessin wordt gemaakt van 100% Egyptisch gekamd katoen of katoen satijn. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen wordt gewerkt. De bijpassende kussensloop is afgewerkt met rondom volant. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen verkrijgbaar. Deze kunt u terugvinden bij "vaak samen gekocht". 

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én apart 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 6 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. 

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen 200TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen