Coronavirus / covid19, bestellen en bezorgen blijft mogelijk

Gezondheid en veiligheid staan voorop bij LiensLinnenwinkel.nl. Het coronavirus / covid19 zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. Aandacht voor mensen en onze samenleving is nu belangrijker dan ooit.

Hygiëne-maatregelen in ons magazijn

Uiteraard gelden in onze magazijn de hoogste hygiëne-standaards. Niet alleen voor het pakket zelf, maar natuurlijk ook voor de artikelen. Je kunt dus zonder zorgen bij ons blijven bestellen.

Wij blijven op verantwoorde wijze in o.a. in Nederland,  België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg bezorgen. Uiteraard nemen wij en ook onze bezorgdiensten DHL, de Fietskoeriers en PostNL extra maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen. De vervoerders doen hun uiterste beste om alle pakjes op tijd te bezorgen. Mochten er toch afwijkingen zijn, dan kunt u dit, zoals altijd, zien op de track & trace pagina van uw zending.

Onze medewerkers, de bezorgers en ServicePoint-medewerkers zijn extra alert op alle hygiënemaatregelen. Voorlopig tekenen de bezorgers daarom zelf voor zendingen waarvoor een handtekening vereist is. Dit doen zij in het bijzijn van de ontvanger. Ook houden zij een gepaste afstand (richtlijn 1,5 meter) en vermijden fysiek contact.

Wij vertrouwen op uw begrip en flexibiliteit in deze bijzondere tijd en wensen u een goede gezondheid toe. Pas goed op elkaar en volg de adviezen van de overheid op.

Met hartelijke groet,

het team van LiensLinnenwinkel.nl