Door de eenvoud van fris wit gekamd katoen (percale), gecombineerd met een mooie randafwerking in een mooie nootmuskaat tint en een kastanjebruin tint.
Met de zachte horizontale strepen in wonderbaarlijke aquarel tonen, geeft het dessin Vallauris van Designers Guild je een gevoel dat je tijdens de opkomende zon in de duinen staat en naar de zee kijkt. Gedrukt op 100% gekamd katoen. De achterzijde van dit
Designers Guild brengt met de Tourangelle Peony een nieuwe stijl van bloemen in betoverende en fotorealistische details. Verbazingwekkende pioenrozen en rozen in sorbettinten zijn moeiteloos geschilderd tegen een koele, gestructureerde ondergrond. Dit pr
Met de Alphonse ochre brengt Designers Guild een onderscheidende grafisch bedrukt bedlinnenserie met abstracte blokvormen, gerealiseerd in mooi gewassen kleurtinten.

Dit geometrisch bedlinnen ontwerp is digitaal gedrukt op 100% gekamd katoen 200TC met
De Kiyosumi celadon  van Designers Guild brengt een romantische sfeer in vrolijke tonen van celadon en jade met aquarelbladeren en magnolia bloemen.

Dit ontwerp is digitaal gedrukt op 100% gekamd katoen satijn 200TC. De kussenslopen zijn afgewerkt met
Het ontwerp Adachi Celadon van Designers Guild, met krijtachtige schilderachtige hortensia's en chrysanten in zachte grijze, groene en roze tinten, is geprint op 200TC gekamd katoen, komt prachtig uit op de kalmerende ondergrond. En het eucalyptusbladmoti
Door de eenvoud van fris wit, crispy katoen, gecombineerd met een aparte randafwerking in mooie tinten, kun je tal van combinaties maken in je bedlinnen met dit Astor bedlinnen van Designers Guild. U bevindt zich nu bij de kleur forest and sage.
Het ontwerp Quill natural uit de collectie van Designers Guild is een geliefd ontwerp. Het toont prachtige en zeer gedetailleerde veren, op een zachte natuurlijke ondergrond.

Gedrukt op heerlijk zacht 100% gekamd katoen. Dit Quill bedlinnen is op de ac
Het dessin Pontoise Platinum uit de collectie van Designers Guild, laat met potlood gearceerde vogels en bloesems zien, die prachtig zijn afgezet tegen een aquarel achtergrond waarna het digitaal gedrukt is op een 100% katoen satijn 200TC. Aan de achterz
Wow, Designers Guild brengt met de Peonia Grande bedlinnen set een echte beauty: Verbluffend romantische en grote pioenrozen zijn gerangschikt in een dramatische lay-out op een zachtgrijze ondergrond.

Dit opvallende beddengoed is digitaal geprint op ka