Dit prachtige gewatteerd plaid, de ‘’Madhya Birch Courtepointe’’ van Designers Guild is voorzien van lagen groene, schilderachtige bladeren en daarnaast ook nog bladeren in tonen van berkenmos en amethist. 

Deze plaid is ook perfect om combineren met d
Wow, Designers Guild brengt met de Peonia Grande bedlinnen set een echte beauty: Verbluffend romantische en grote pioenrozen zijn gerangschikt in een dramatische lay-out op een zachtgrijze ondergrond.

Dit opvallende beddengoed is digitaal geprint op ka
Met de Grandiflora brengt Designers Guild een viering van lentebloemen voor een vleugje luxe in je slaapkamer.

Dit prachtige beddengoed met bloemenmotief is digitaal gedrukt op een 100% katoen satijnen ondergrond (200TC) en dubbelzijdig te gebruiken. O
De Grandiflora Rose quilted plaid uit de collectie van Designers Guild is een opvallende all-over print met bloemen en past perfect bij de dekbedovertrekset Grandiflora Rose dusk!

Deze eyecatcher is gedrukt op katoen satijn 200TC, vulling 100% polyeste
Wat een eyecather zijn de Sashi Saferon quilted plaid en sierkussenslopen uit de collectie van Designers Guild!

Een abstract patroon van aquarel, grootschalige stippen in rijke, levendige tinten is het kenmerk van deze prachtige gewatteerde plaid / qui
Dit prachtige bedlinnenontwerp van Designers Guild, de Madhya Azure, is voorzien van lagen groene, schilderachtige bladeren in rijke tinten van smaragdgroen, mos en azuur. De achterzijde is volledig uitgevoerd in een klein all-over bladpatroon.

De kuss
Een mooie kleurrijke dekbedovertrekset is deze Alexandria van Designers Guild. Zij weten als geen ander een slaapkamer te betoveren met haar collectie kleurrijke en verrassende stoffen.

Met dit prachtige bedlinnen maakt u echt een statement in uw slaap
Het ontwerp Quill natural uit de collectie van Designers Guild is een geliefd ontwerp. Het toont prachtige en zeer gedetailleerde veren, op een zachte natuurlijke ondergrond.

Gedrukt op heerlijk zacht 100% gekamd katoen. Dit Quill bedlinnen is op de ac
Met de Alphonse ochre brengt Designers Guild een onderscheidende grafisch bedrukt bedlinnenserie met abstracte blokvormen, gerealiseerd in mooi gewassen kleurtinten.

Dit geometrisch bedlinnen ontwerp is digitaal gedrukt op 100% gekamd katoen 200TC met
Het ontwerp Adachi Celadon van Designers Guild, met krijtachtige schilderachtige hortensia's en chrysanten in zachte grijze, groene en roze tinten, is geprint op 200TC gekamd katoen, komt prachtig uit op de kalmerende ondergrond. En het eucalyptusbladmoti
Met de zachte horizontale strepen in wonderbaarlijke aquarel tonen, geeft het dessin Vallauris van Designers Guild je een gevoel dat je tijdens de opkomende zon in de duinen staat en naar de zee kijkt. Gedrukt op 100% gekamd katoen. De achterzijde van dit
De Kiyosumi celadon  van Designers Guild brengt een romantische sfeer in vrolijke tonen van celadon en jade met aquarelbladeren en magnolia bloemen.

Dit ontwerp is digitaal gedrukt op 100% gekamd katoen satijn 200TC. De kussenslopen zijn afgewerkt met
Met de Fleurs de Jour van Designers Guild kun je genieten van elke nuance van bloeiende pioenrozen in zachte, sensuele kleurtinten, vastgelegd door een voortreffelijke kunstzinnigheid.

Deze abstracte bloemenprint is digitaal gedrukt op een puur katoene
De Fleurs de Jour Celadon van Designers Guild is een abstract bedrukt beddengoedontwerp dat door middel van bloemen een rijk textuureffect creëert.

Aan de achterzijde zie je bloeiende pioenrozen in zachte sensuele tinten van koel celadonblauw met een z
Designers Guild brengt met de Tourangelle Peony een nieuwe stijl van bloemen in betoverende en fotorealistische details. Verbazingwekkende pioenrozen en rozen in sorbettinten zijn moeiteloos geschilderd tegen een koele, gestructureerde ondergrond. Dit pr
Door de eenvoud van fris wit gekamd katoen (percale), gecombineerd met een mooie randafwerking in een mooie nootmuskaat tint en een kastanjebruin tint.