Mirabel Slabbinck Badlijn Moya

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 13,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 8 maart 2024 verzonden

Je huis stylen met het bed-, bad- en tafellinnen in dezelfde stijl. U kiest de kleuren, wij maken het voor u waar...⁠ Dit kan met het Moya badlinnen van Mirabel Slabbinck, dat helemaal op maat, naar uw wensen, wordt gemaakt.

Deze prachtige badhanddoeken uit de Moya lijnpassen perfect bij het Moya bedlinnen, maar ook mooi te combineren bij de andere bedlinnenlijnen van Mirabel Slabbinck.

Het 600 grams badlinnen wordt voor u op maat gemaakt en luxe afgewerkt met een schilderszoom, zoals wij dat van Mirabel Slabbinck kennen; topkwaliteit!

Wij hebben een aantal maten opgenomen, maar ook afwijkende maten zijn mogelijk. Denk aan de lekkere zachte handdoeken, in de maat 50x100 cm, de royale douchelakens in de maat 70x140, wanneer een handdoek net te klein is en een badlaken te groot. En wat denk je van lekkere, zachte en grote badlakens in de maat 100x200! Waarmee je jezelf, na het baden, lekker kunt omhullen; wat een luxe! Ook zijn er badjassen, badslippers en badmatten in dezelfde stijl te bestellen.

U stelt de Moya badlijn zelf samen door de badstof kleur te kiezen en de kleur van de borduringen. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 7 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. De badstofkleuren staan afgebeeld op afbeelding 8, de borduurgarenkleuren vindt u op afbeelding 9. Voor de foto is er gewerkt met de badstofkleur 42-11 off-white en het borduurgaren in de kleur 1862 grey taupe.

Opmerking: De echte kleuren kunnen iets afwijken van de kleuren die u op uw scherm ziet.

Kwaliteit: 100% gekamd katoen , 600 gram per m²
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen