Mirabel Slabbinck Moya in katoen satijn kwaliteit, Pella 300TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 243,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 8 maart 2024 verzonden

Het wuivende borduurwerk van het ontwerp Moya uit de collectie van Mirabel Slabbinck brengt uw herinneringen in beweging en laat u uw dierbaarste herinneringen opnieuw beleven. 

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit de stofkwaliteiten 100% langstapelig gekamd katoen (percale) of 100% langstapelig gekamd katoen satijn in tal van kleuren, zelf 100% linnen is mogelijk. U bevindt zich nu bij het ontwerp waar met het 100% gekamd katoen satijn 300TC wordt gewerkt. 

De bijpassende kussensloop is ook voorzien van het borduurwerk, u kunt zelf kiezen of u deze aan de bovenzijde van de kussensloop wenst (model 2131, met een smalle sportieve volant) of rondom op de royale volant (model 2132). De uitgebreide technische tekening op afbeelding 6 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. Mocht u graag gladde, bijpassende kussenslopen zonder de borduring bij het dekbedovertrek willen, dan kan dit ook. Ook zijn er bijpassende hoeslakens in hetzelfde 100% Egyptisch langstapelig gekamd katoen satijn verkrijgbaar.

De kleur van de stof en de kleur van het borduurgaren is te kiezen uit verschillende kleuren, zie  hiervoor afbeelding 7 en 8 voor de stofkleuren en afbeelding 9 voor de kleur van het borduurgaren.

U kunt de stof van deze set in verschillende kleuren bestellen; zo stelt u samen naar uw eigen smaak. Op de 1e afbeelding zijn het dekbedovertrek en de voorste kussenslopen gemaakt in de stofkleur 11-11 off-white en is er gewerkt met het borduurgaren 7810 naturel frosted mat. De achterste grote kussenslopen in 90x60 cm zijn gemaakt in de kleur 11-92 taupe met borduurgaren 7810 naturel frosted mat. 

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals, maar andere afwerkingen zijn ook mogelijk; deze vindt u op de 9de afbeelding. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder kussensloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én apart 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht de door u gewenste maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij een prijsopgave voor u kunnen maken.

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan ook gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven.

Kwaliteit: 100% langstapelig gekamd katoen satijn 300TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen