Mirabel Slabbinck Bava in gekamd katoen kwaliteit, Citrus 200TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 236,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 24 februari 2023 verzonden

Stoer en anders dan anders is het bedlinnen Bava met 3 "krassende" sierstiksels die mooi in elkaar overlopen. Hier komt het vakvrouwschap van Mirabel Slabbinck en haar team weer duidelijk naar voren!

 Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale 200 TC) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn (300TC) in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen (200TC) wordt gewerkt. 
Indien u graag gladde bijpassende slopen zonder de borduring bij het dekbedovertrek wil, dan kan dit ook. Deze worden slopen uni genoemd. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen verkrijgbaar.

De kleur stof voor zowel het dekbedovertrek, kussensloop of laken is te kiezen uit het kleurenpalet op afbeelding 5. De kleur voor borduring kunt u kiezen uit het kleurenpalet op afbeelding 6 & 7.

Op deze foto is het dekbedovertrek gemaakt met de stof kleur 11-54 fog en de borduring is gemaakt in de kleuren 1060-1062-1129. Deze kleuren zijn kleuren die alleen verkrijgbaar zijn in het Egyptisch gekamd katoen satijn. Deze vindt u hier:

Bij dit ontwerp kunt u kiezen uit 2 kussenslopen met verschillende dessins. Bij dessin 2067 staan de sierstiksel iets uit elkaar en bij dessin 2066 staan ze tegen elkaar aan. U kunt, zoals eerder geschreven,  ook kiezen voor uni slopen; dit zijn effen slopen zonder een borduring.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals, maar andere afwerkingen zijn ook mogelijk; de mogelijke afwerkingen vindt u op de laatste afbeelding. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én apart 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen 200TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen