Mirabel Slabbinck Banzi in katoen satijn kwaliteit, Pella 300TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 275,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 3 mel 2024 verzonden

Gedaan met binnen de lijntjes te tekenen. Letterlijk. Want in de Banzi-collectie van Mirabel Slabbinck lopen kleuren door op de volant. Zo creëren ze een heerlijke chaos in de orde. Laat je telkens weer verrassen door deze subtiele imperfecties. 

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) of 100% gekamd katoen satijn in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% gekamd katoen satijn 300TC wordt gewerkt. 
Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% gekamd katoen satijn 300TC verkrijgbaar.

U stelt de Banzi zelf samen door de hoofdkleur stof te kiezen en de kleur stof voor de band. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 5 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. De kleuren stof staan afgebeeld op afbeelding 6 en 7. Op de afgebeelde beginfoto is kleur 11-10 de hoofdkleur waar het dekbedovertrek, het laken en de voorste kussenslopen van zijn gemaakt met kleur 11-53 als stof voor de band. De achterste 2 kussenslopen zijn gemaakt in de hoofdkleur 11-53 met als stof voor de band kleur 11-10.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% langstapelig gekamd katoen satijn 300TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen