Mirabel Slabbinck Banzi in katoen satijn kwaliteit, Belladonna 600TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 320,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 22 oktober 2021 verzonden

Gedaan met binnen de lijntjes te tekenen. Letterlijk. Want in de Banzi-collectie van Mirabel Slabbinck lopen kleuren door op de volant. Zo creëren ze een heerlijke chaos in de orde. Laat je telkens weer verrassen door deze subtiele imperfecties. 

Dit ontwerp kan in verschillende stofkwaliteiten worden gemaakt, zoals bijvoorbeeld in 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch (gekamd katoen) satijn. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn, 600TC wordt gewerkt. 
Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC verkrijgbaar. Wilt u graag uni kussenslopen bij dit dessin bestellen, dan kunt u deze vinden bij uni Belladonna van Mirabel Slabbinck.

U stelt de Banzi zelf samen door de hoofdkleur stof te kiezen en de kleur stof voor de band. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 5 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. De kleuren stof staan afgebeeld op afbeelding 6. Op de afgebeelde beginfoto is kleur 91-10 de hoofdkleur waar het dekbedovertrek, het laken en de voorste kussenslopen van zijn gemaakt met kleur 91-53 als stof voor de band. De achterste 2 kussenslopen zijn gemaakt in de hoofdkleur 91-53 met als stof voor de band kleur 91-10.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% katoen satijn 600TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen