Mirabel Slabbinck Banzi in gekamd katoen kwaliteit, Citrus 200TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 216,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: uw bestelling wordt 7 mei 2021 verzonden, maatwerk

Het is gedaan met binnen de lijntjes te tekenen. Letterlijk. Want in de Banzi-collectie van Mirabel Slabbinck lopen kleuren door op de volant. Zo creëren ze een heerlijke chaos in de orde. Laat je telkens weer verrassen door deze subtiele imperfecties. 

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen 200TC wordt gewerkt. 
Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen 200TC verkrijgbaar.

U stelt de Banzi zelf samen door de hoofdkleur stof te kiezen bij afbeelding 4 en de kleur stof voor de band te kiezen uit 1 van de 2 laatste afbeeldingen. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 5 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. Op de afgebeelde beginfoto is kleur 15-10 de hoofdkleur waar het dekbedovertrek, het laken en de voorste kussenslopen van zijn gemaakt met kleur 11-53 als stof voor de band. De achterste 2 kussenslopen zijn gemaakt in de hoofdkleur 11-53 (te bestellen bij de 300TC uitvoering) met als stof voor de band kleur 11-10.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen 200TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen