Schlossberg Uni Micromodal blanc ivoire (ivoor)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Schlossberg
€ 249,90 Incl. btw
Levertijd: ± 40-45 werkdagen
Zoals u van het gerenomeerde Zwitserse bedlinnenmerk Schlossberg gewend mag zijn, voelt deze stof heerlijk zacht aan; een genot om onder te slapen! Deze natuurlijke vezel, gemaakt van 100% beukenhout cellulose, combineert de fijnheid en glans van zijde met de voordelen van huidvriendelijk en onderhoudsvriendelijk katoen. De vocht- en warmte regulerende eigenschappen overtreffen zelfs die van katoen.

Alle Micromodal dekbedovertrekken en kussenslopen uit de collectie van Schlossberg worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht de gewenste maat er niet bij staan, of wenst u informatie over bijpassende hoeslakens (ook voor toppers), mailt of belt u ons dan gerust, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor de gewenste maat en kleur.

In de Micromodal stoffen kunnen de kussenslopen alleen gemaakt worden met een rits, niet met een hotelsluiting. De Nederlandse maat kussensloop 70x60 heeft de sluiting aan de 60-zijde.

De dekbedovertrekken met een flap, worden op de 200 of 220 lengte afgewerkt met een rits, gevolgd door een aangestikte flap. Voor alle afwerkingen van de dekbedovertrekken verwijzen wij u naar de 4e bijlage; hierop vindt u alle mogelijke afwerkingen met betrekking tot de dekbedovertrekken terug. Helaas is Micromodal niet geschikt voor een dekbedovertrek met een flessenhals of open afwerking.

De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven.

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of belt u ons dan gerust. Wij helpen u graag!
Kwaliteit: Micromodal, 100% beukencellulose
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen