Abyss Habidecor Pousada powder blue wafel badgoed (330), 300 gram per m², vanaf

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Abyss Habidecor
€ 14,00 Incl. btw
Levertijd: verzending over ± 3½ week

De Abyss Pousada powder blue wafel handdoeken zijn heerlijk licht; ze hebben een gewicht van slechts 300 gram per m².  Deze handdoeken zijn perfect voor degenen die een moderne spa-achtige handdoek willen en op zoek zijn naar dunnere handdoeken die heel goed vocht op kunnen nemen; want deze badlijn is superieur in absorptie en duurzaamheid. 

Deze Pousada badlijn in het powder blue wordt met liefde voor het vak geweven door Abyss & Habidecor in Portugal en speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Zij weven deze van een prachtige en uitmuntende kwaliteit 100% Egyptisch gekamd katoen, in een extra lang stapelige vezel (ook wel ELS genoemd). Dit badgoed staat bekend om zijn absorptievermogen, sterkte en duurzaamheid en kent een superieure zachtheid.

Het creëren van de "beste" handdoeken begint met de selectie van het katoen. Abyss & Habidecor gebruikt Egyptisch katoen, geteeld in de regio van Gizeh. Het Giza - ELS (Extra Long Staple) Egyptisch gekamd katoen wordt beschouwd als het beste katoen ter wereld. Gecultiveerd aan de oevers van de Nijl, wordt het katoen met de hand geplukt, vervolgens gedraaid en behandeld om een garen van uitzonderlijke kwaliteit te creëren.

Abyss maakt het badgoed op maat en kleur en leveren het eindproduct gewassen en klaar voor gebruik aan, om zeker te zijn dat het badgoed u in de meest hoge kwaliteit bereikt.

Deze Pousada badlijn is in maar liefst 30 kleuren te bestellen. Zit de kleur die u zoekt er niet bij, dan is het eventueel ook mogelijk om uit één van de andere Abyss kleuren te kiezen of zelfs de kleur te laten inverven. Voor het inverven is wel een minimaal gewicht aan badgoed nodig. Ook zijn afwijkende afmetingen mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Naast de grote keuze aan kleuren en maten is het ook mogelijk om het badgoed te personaliseren, door bijvoorbeeld borduurwerk. Ook zijn een bijpassende badjassen en badmatten verkrijgbaar. Deze vindt u bij “Vaak samen gekocht”, wanneer u iets verder naar beneden scrolt.

Het Pousada badgoed is in de volgende maten verkrijgbaar:

Waslap 30x30 cm

Gastendoekje 40x75 cm

Handdoek 60x110 cm

Douchelaken 65x140 cm

Badlaken 100x150 cm

In dezelfde lijn zijn er ook bijpassende wafel badjassen te bestellen; kijk hiervoor bij "Vaak samen gekocht", wanneer u iets verder naar beneden scrolt.

Kwaliteit: 100% Giza - ELS (Extra Long Staple) Egyptisch gekamd katoen, 300 gram per m²
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen