Alexandre Turpault Nouvelle Vague boisé / beige pink

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Alexandre Turpault
€ 247,50 Incl. btw
Levertijd: standaardmaten ±10-12 werkdagen, maatwerk ± 15-20 werkdagen

Of het nu hoogzomer is of hartje winter, onder linnen slaap je het hele jaar heerlijk! Eén keer onder linnen geslapen en je wilt niet anders meer, wordt vaak gezegd. Met dit prachtige 100% gewassen linnen, op zijn Alexandre Turpault's afgewerkt, haal je een mooie dekbedovertrekset in huis. 

Wanneer je dit dekbedovertrek wilt bestellen, bestel je kussenslopen er apart bij. Zo kun je aangeven welke maat kussenslopen jouw voorkeur heeft. De standaardmaat in Nederland is de maat 60x70 cm, deze wordt op bestelling gemaakt (maatwerk), net als de Nederlandse maat dekbedovertrek 140x220 cm. Uiteraard is het ook mogelijk extra kussenslopen te bestellen in de door jou gewenste maat. Ook kunnen er afwijkende maten worden besteld. De dekbedovertrekken zijn standaard afgewerkt met een flessenhals, zodat je een flap hebt om onder het matras te steken.

Staat de maat dekbedovertrek, kussensloop of laken die jij zoekt er niet bij? Of is jouw matras hoger dan 20cm? Neem dan even contact met ons op; wij informeren je graag over de mogelijkheden.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren op jouw beeldscherm.

Kwaliteit: 100% gewassen linnen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
yOffset: '$yOffset', variant: '$variant', disableResponsive: '$disableResponsive' 'responsive': {'variant':'floating', 'position':'right', 'yOffset':'150'}