Mirabel Slabbinck Anethum (katoen, 200TC)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 158,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: levering rond 5 november, maatwerk

De Anethum van Mirabel Slabbinck is een tijdloos model en toonbeeld van vakmanschap. Door te werken met de klassieke siersteek, de kleine ajour, krijg je zeer vakkundig ingewerkte randen zonder naad. Absoluut stijlvol!

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) wordt gewerkt. 
De bijpassende kussensloop is ook voorzien van ajourrand met volant. Indien u graag gladde bijpassende slopen zonder ajourrand bij het dekbedovertrek wil, maar wel met volant dan kan dit ook. Deze kussenslopen noemen wij Losse sloop uni. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen verkrijgbaar.

De kleur van de stof is te kiezen uit diverse kleuren, zie de laatste afbeeldingen.

Op de afbeelding is het overtrek gemaakt met de stof kleuren white en greige.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én apart 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen