Mirabel Slabbinck Corvus 1018 in katoen satijn kwaliteit, Belladonna 600TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 287,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 14 januari 2022 verzonden

Creëer uw eigen favoriete kleurcombinatie, door te spelen met de effen stoffen en de verschillende typen linten in vele kleuren, plat opgestikt.

Dit ontwerp kan in verschillende stofkwaliteiten worden gemaakt, zoals bijvoorbeeld in 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch (gekamd katoen) satijn. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn, 600TC wordt gewerkt. 

De uitgebreide technische tekening op afbeelding 5 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. De bijpassende kussensloop is luxueus afgewerkt en heeft een brede versierde volant. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn verkrijgbaar. Deze kunt u terugvinden bij "Hoeslakens Mirabel Slabbinck satijn". Wilt u graag uni kussenslopen bij dit dessin bestellen, dan kunt u deze vinden bij uni Belladonna van Mirabel Slabbinck.

Om het geheel af te maken is er ook een plaid of bedsprei met vulling van 100g/m² verkrijgbaar in 100% Egyptisch gekamd katoen satijn.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 600TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen