Mirabel Slabbinck Ato in katoen satijn kwaliteit, Pella 300TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 210,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 28 oktober 2022 verzonden

Eindeloze elegantie... Ato schittert in zijn eenvoud en gaat rechtdoorzee. Door het speelse ritme van de steek ontwikkelt zich een loodrechte lijn met een stijlvol detail. De veelzijdigheid van het design zorgt voor een eindeloze elegantie op zich en ook voor een naadloze mix and match met de overige modellen van de Twining collectie.

Het type bourdon dat voor het ontwerp Ato wordt gebruikt, is wat speelser, met een beetje een tegelachtige structuur, dan de strakke bourdon die wordt geborduurd op het ontwerp Maca. U kunt het bourdonstiksel goed zien op de ingezoomde foto op afbeelding 4.

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC wordt gewerkt. 

De bijpassende kussensloop is ook voorzien van bourdonstiksel op het einde van het kussen, tegen een mooie luxe volant. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 9 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. Indien u graag gladde bijpassende slopen zonder de lijnen bij het dekbedovertrek wil, dan kan dit ook. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn verkrijgbaar.

Om het geheel af te maken is er ook een bijpassend plaid gemaakt van 100% Egyptisch gekamd katoen satijn.

De kleur van de stof en de kleur van het bourdon is te kiezen uit verschillende kleuren, zie afbeelding 5 en 6 voor de kleur stof en 7 en 8 voor de kleur van het borduurgaren.

Op de 1e afbeelding is het dekbedovertrek gemaakt met de stofkleur 11-11 offwhite en bourdonkleur 1568 slate green. De achterste kussenslopen zijn gemaakt in de stofkleur 11-35 khaki en bourdonkleur 1004 offwhite.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals, maar andere afwerkingen zijn ook mogelijk; de mogelijke afwerkingen vindt u op de zesde afbeelding. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én apart 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven.

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
yOffset: '$yOffset', variant: '$variant', disableResponsive: '$disableResponsive' 'responsive': {'variant':'floating', 'position':'right', 'yOffset':'150'}