Mirabel Slabbinck Jaluk in gekamd katoen kwaliteit, Citrus 200TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 220,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 7 januari 2022 verzonden

De Jaluk is strak en simpel met een contrasterend lint tussen de rand gestikt.

Het dekbedovertrek en de kussenslopen zijn zo afgewerkt dat je ze perfect aan beide zijden kunt gebruiken.

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) wordt gewerkt.  Het kleur lint kunt u kiezen uit de gladde linten serie 200 of de geribbelde linten uit de 300 serie. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 6 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) verkrijgbaar.

Om het geheel af te maken is er ook een plaid of bedsprei met vulling van 100g/m² verkrijgbaar in 100% Egyptisch gekamd katoen satijn.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen 200TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen