Mirabel Slabbinck Marilo (katoen satijn, 300TC)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 229,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: verzending ±29 augustus2019, maatwerk

Dit dessin slaagt erin om het grillige en elegante lijnenspel en de unieke kleurencombinaties van marmer door te vertalen tot in de slaapkamer. Deze uitgesproken en natuurlijke collectie versterkt het karakter van elk interieur. Maak het geheel af met leuke sierkussens Marilo (sierkussen 2092) in de maat 40x30, 40x40 of 40x60. De donkere kussenslopen zijn gemaakt in de kleur 11-87 (galaxy blue).

De bourdons worden in drie kleuren geborduurd in een kleurvolgorde die u zelf kiest. De combinatie op de foto met de lichte ondergrond is de stof in 11-10 (wit), gecombineerd met de borduurgarens 1739 - 1087 en 4561 (van links naar rechts genoemd).

De kleuren van de bourdons kiest u uit de borduurgarens die u op afbeelding 7 kunt vinden, dit hoeven dus niet persé de kleuren te zijn die op de foto zijn afgebeeld. De kleur van de stof kunt u kiezen uit de kleuren die u ziet op afbeelding 6. Zo kunt u het Marilo bedlinnen helemaal naar uw eigen wens samenstellen.

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn wordt gewerkt.  De bijpassende kussensloop is ook voorzien van lijnen en strak afgewerkt zonder een volant. Indien u graag gladde (uni) bijpassende slopen zonder de lijnen bij het overtrek wil, dan kan dit ook. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn verkrijgbaar.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals, maar andere afwerkingen zijn ook mogelijk; zie hiervoor de negende afbeelding. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht de door u gewenste maat of afwerking er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor de door u gewenste maat of afwerking.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen