Mirabel Slabbinck Sorbe in gekamd katoen satijn kwaliteit, Pella 300TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 246,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt, in verband met vakantie van het atelier, ± 10 september 2021 verzonden

Creëer uw eigen favoriete kleurcombinatie, door te spelen met de effen stoffen en de verschillende typen linten in vele kleuren, plat opgestikt.

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn wordt gewerkt.  De bijpassende kussensloop is luxueus afgewerkt en heeft een brede versierde volant. Ook zijn bijpassene hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn verkrijgbaar. Om het geheel af te maken is er ook een plaid of bedsprei met vulling van 100g/m² verkrijgbaar!

De uitgebreide technische tekening op afbeelding 4 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Op deze foto is het overtrek gemaakt met de stof kleur 11-10 wit en lint kleur 253. Het vierkante sierkussen voor het bed en de grote kussens achteraan zijn gemaakt in de kleur 11-59 met lint kleur 210.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen