Mirabel Slabbinck Triga in katoen satijn kwaliteit, Pella 300TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 256,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 29 oktober 2021 verzonden

Zeer fijntjes worden deze drie mooie bourdons met het grootste vakmanschap op de stoffen geborduurd.

Voor de foto is gewerkt witte tinten uit de satijn collectie, Pella (300TC) & Belladonna (600TC). Ook zijn deze ontwerpen verkrijgbaar in Egyptisch gekamd katoen (200TC) en 100% linnen. Het gebruik van andere materialen geeft direct weer een andere sfeer! U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het, Egyptisch gekamd katoen satijn, Pella 300TC, wordt gewerkt. 

De bourdons worden in drie breedtes geborduurd in een kleurvolgorde die u zelf kiest. De binnenste bourdon is 2 mm breed, de middelste 4 mm en de buitenste is 6 mm breed. De combinatie op de foto met de lichte ondergrond is de stof in 11-10, gecombineerd met de borduurgarens 1614 - 1741 en 1812 (van buiten naar binnen genoemd).

De kleuren van de bourdons kiest u uit de borduurgarens die u op de afbeeldingen 8 en 9 kunt vinden, dit hoeven dus niet persé de kleuren te zijn die op de foto zijn afgebeeld. Zo kunt u het Triga bedlinnen helemaal naar uw eigen wens samenstellen. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 5 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. 

U stelt het overtrek zelf samen door de kleur stof te kiezen uit de diverse kleurstaaltjes en de kleuren van de bourdons.

Deze set wordt helemaal voor u op maat gemaakt in de stof en kleuren zoals u het wenst (maatwerk)!

Door het ontwerp kan het dekbedovertrek enkel op 2 manieren worden afgewerkt, namelijk met een verdoken instopflap of knopen onder patte. Wanneer u kiest voor de verdoken insteekflap dan kunt u een deel van het dekbedovertrek onder de matras stoppen, zodat het beter blijft zitten. Wilt u geen instopflap/instopmogelijkheid, dan kiest u voor knopen onder patte. U kunt de afwerking bekijken op afbeelding 10.

De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst. Heeft u liever uni slopen met volant maar dan zonder bourdons erop, kiest u dan voor de uni sloop zonder bourdon in de gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. 

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen