Mirabel Slabbinck Lako, in katoen satijn, Pella 300TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 176,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: uw bestelling wordt 7 mei 2021 verzonden, maatwerk

Eenvoud siert! Voor het ontwerp Lako heeft Mirabel Slabbinck gekozen voor een klein detail met een grootse uitstraling. De mini-volant zorgt voor een verfijnde afwerking en siert elk interieur. 

Voor het uni bedlinnen met de sportieve volant kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn (300TC) wordt gewerkt. 

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals, maar andere afwerkingen zijn ook mogelijk; zie hiervoor de achtste afbeelding. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 9 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst. De kleur kunt u kiezen uit de kleuren die u ziet op de afbeelding 5 en 6.

Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn verkrijgbaar. 

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht de door u gewenste maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor de door u gewenste maat.

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen