Mirabel Slabbinck Topali in katoen satijn, Pella 300TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 235,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt, in verband met vakantie van het atelier, ± 10 september 2021 verzonden

Verweven verbondenheid, daar proef je uit het ontwerp Topali van Mirabel Slabbinck.
Gedistingeerd machineborduurwerk rijst op uit het rietgewas en laat zich inspireren op het authentieke
webbingpatroon. Een klassieke techniek verbindt zich hier met minutieus vakmanschap waarbij de
afwisseling tussen de verwevenheid van de fijne steken en de ruime openingen een harmonieus geheel
vormt met een royale look.

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC wordt gewerkt. 
Indien u graag uni gladde bijpassende slopen zonder volants en zonder borduring wenst bij het dekbedovertrek, dan kan dit ook. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn verkrijgbaar.

U stelt de Topali zelf samen door de kleur stof te kiezen en de kleur van het borduurwerk. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 9 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. Voor het borduurwerk kunt u kiezen uit 1 kleur. De kleuren stof staan afgebeeld op afbeelding 5 en 6 en de kleur van het borduurwerk op afbeelding 7 en 8. Op de afgebeelde foto's is kleur 11-11 de stof waar het dekbedovertrek en de voorste kussenslopen van zijn gemaakt met borduurgaren 1055. De achterste 2 kussenslopen zijn gemaakt in de kleur 11-11 met borduurgaren 1822.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen