Rhomtuft Anker badmatten

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Rhomtuft
€ 129,00 Incl. btw
Levertijd: voorbeeld maten en kleuren: ± 15 werkdagen, maatwerk maten en kleuren ± 25 werkdagen
Artikelnummer:
22313090

Deze moderne nautische Rhomtuft Anker badmat wordt met de hand getuft in makkelijk te onderhouden Polyacryl met een vloerhoogte van 20 mm. Deze badmatten zijn geschikt voor vloerverwarming.

Behalve de genoemde voorbeeld maten badmatten, zijn er ook toiletmatten, douchematten en toiletdekselhoezen mogelijk. Ook kunnen wij een badmat in de door u opgegeven maten laten maken. Alle badmatten worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk) en kunnen daarom ook niet worden geruild of geretourneerd. Houdt altijd rekening met een afwijking van 3% in de maatvoering. Mag de bestelde mat echt niet groter zijn dan de door u opgegeven maat, dan adviseren wij u dit aan ons door te geven.

De badmat Anker is in 4 verschillende kleurstellingen gefotografeerd. Het is ook mogelijk zelf een samenstelling te maken aan de hand van de door u geliefde kleuren. U kunt hiervoor kiezen uit maar liefst 99 kleuren! Vult u dan bij eigen kleurcombinaties A, B en C uw gewenste kleur in. U kunt op afbeelding 6 de tekening van de badmat zien, waarop staat vermeld hoe de kleurcombinatie is ingedeeld. Op afbeelding 7 en 8 staan alle kleuren afgebeeld waaruit u kunt kiezen.

De badmatten in de standaard kleuren zijn leverbaar binnen 14 werkdagen. Stelt u zelf de kleuren samen, dan ligt de verwachte levertijd tussen 3-4 weken. U kunt de badmatten welke gemaakt zijn van Polyacryl wassen op 30°C in de wasmachine en drogen in de droger op een kreukherstellend droogprogramma, op kastdroog en een lage temperatuur.

Badmat op maat laten maken?
Indien u graag een badmat op maat wenst, dan vragen wij u ook graag om even contact met ons op te nemen via chat, email of telefoon, zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Kwaliteit: 100% polyacryl, gewicht ca. 2800 g/m2
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen