Schlossberg Hoeslakens 15 t/m 22 cm hoog Jersey Royal

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Schlossberg
€ 0,00 Incl. btw
Levertijd: ± 25-30 werkdagen

Zoals u van het gerenomeerde Zwitserse bedlinnenmerk Schlossberg gewend mag zijn, voelt deze jersey Royal stof heerlijk zacht aan; een genot om op te slapen! Deze exclusieve strijkvrije zachte jersey hoeslakens zijn van de beste langstapelige katoensoorten ter wereld gemaakt, door een selectie van uitsluitend de fijnste katoendraden.

In de test van de Zwitserse stichting voor consumentenbescherming Kassensturz van 10 januari 2017 zijn deze hoeslakens als de winnaar met de hoogste score uit de bus gekomen.

Ook deze hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek en geschikt voor matrassen van 15 tot en met 22 cm dik. Om te zorgen dat het hoeslaken goed zit om uw matras, willen wij u vragen bij kolom "matrasdikte" de dikte van uw matras in te vullen.

Alle uni jersey royal hoeslakens uit de collectie van Schlossberg worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht de gewenste maat er niet bij staan, of wenst u meer informatie, mailt of belt u ons dan gerust, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor de gewenste maat en kleur en u verder kunnen informeren.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of belt u ons dan gerust. Wij helpen u graag!


Kwaliteit: 100% gekamd katoen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen