Schlossberg uni Noblesse 300TC Zwitsers satijn, brise

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Schlossberg
€ 200,00 Incl. btw
Levertijd: ± 20 werkdagen, maatwerk

Zoals u van het gerenomeerde Zwitserse bedlinnenmerk Schlossberg gewend mag zijn, voelt deze uni (effen) stof genaamd Satin uni Noblesse (100% Zwitsers gekamd katoen satijn, 300TC), heerlijk zacht, soepel, glad en fris; een genot om onder te slapen! 

De kleur van de dekbedovertrekset die staat afgebeeld is de kleur sapin.

Er zijn diverse mogelijkheden mogelijk voor de afwerking van het dekbedovertrek en kussenslopen. Standaard hebben wij de dekbedovertrekken opgenomen met alleen rits zonder instopmogelijkheid en dekbedovertrekken met flessenhals. In verband met de stofbreedte kunnen de maten 260x220 en 260x240 alleen met rits of alleen met rits en een flap (instopstrook) gemaakt worden.

De kussenslopen zijn standaard afgewerkt met een rits. Indien u graag een andere maat dekbedovertrek of kussensloop wenst met of een andere afwerking van het dekbedovertrek of kussensloop dan is dit mogelijk. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden.

De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Schlossberg worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of belt u ons dan gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven.

Kwaliteit: 100% Zwitsers gekamd katoen satijn, 300TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen