Liens Linnen 3 kamer kussen dons (100% dons buitenzijde en 85% veertjes binnen in)

Liens Linnen
€ 149,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: verzending ± 1-2 werkdagen

Dit 3 kamer kussen heeft aan de voor- en achterzijde 100% heerlijk zacht Sneeuwganzendons en is in de middelste kamer gevuld met een combinatie van 85% veertjes en 15% dons. De beste kwaliteit dons en veren voor dekbedden en kussens. Door het zachte dons aan de buitenzijde van het kussen is verwerkt en de veerkracht in de binnenste kamer zit, heb je een heerlijk zacht kussen dat toch ook aangename, ondersteunende, ligging heeft.

Het vulgewicht voor de maat 60x70 is aan de buitenzijde (voor- en achter samen) ±130 gram 100% Sneeuwganzendons en aan de binnenzijde ± 520 gram vulling bestaande uit 85% veertjes en 15% dons. Uiteraard is ook deze tijk van 100% gekamde katoen en niet voorzien van een rits.

Vanzelfsprekend worden onze donsproducten diervriendelijk geproduceerd en dragen onze donzen dekbedden en kussens het Nomite keurmerk. Het Nomite-keurmerk is voor de consument een garantie dat het product geschikt is voor mensen met een huisstofmijtallergie. Meer informatie hierover kunt u vinden op deze webpagina .

Tip: Voor het behoud van uw kussen raden wij onze molton kussenslopen aan. Dit voorkomt kringen (door zweten of met open mond slapen) in uw tijk en zorgt ervoor dat uw kussen langer meegaat.

De standaard Nederlandse maat is de maat 60x70 cm. Wij hebben een aantal maten opgenomen in de te bestellen maten. Staat de maat die u zoekt er niet bij, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Kwaliteit: voor- en achterzijde 100% heerlijk zacht Sneeuwganzendons en is in de middelste kamer gevuld met een combinatie van 85% veertjes en 15% dons

Th. Klaassen Geplaatst op 3 februari 2023 at 14:38

Fantastisch hoofdkussen. Zacht en toch de ondersteuning die ik bij alle hoofdkussen die ik heb geprobeerd niet kon vinden.

Vajen Geplaatst op 6 December 2021 at 17:26

TOP kussen

Yvonne Verkaik Geplaatst op 21 September 2021 at 09:47

Lang getwijfeld gezien de prijs, maar absoluut geen spijt. Een heerlijk kussen voor mijn artrose nek.

D. Stapel Geplaatst op 30 januari 2020 at 10:33

Op uw medewerkster haar advies dit kussen aangeschaft en ik kan mij geen betere wensen! Het is precies zoals de omschrijving is. Niet te dik, heerlijk zacht maar toch ook ondersteunend. Dank u wel.

5 sterren op basis van 4 beoordelingen Je beoordeling toevoegen