Lien's Linnen 3 kamer kussen dons (100% dons buitenzijde en 85% veertjes binnen in)

Lien's Linnen
€ 149,00 Incl. btw

Te bestellen

Levertijd: binnen 7 werkdagen

Dit 3 kamer kussen heeft aan de voor- en achterzijde 100% heerlijk zacht Siberbisch ganzendons en is in de middelste kamer gevuld met een combinatie van 85% veertjes en 15% dons, ook beiden uit Siberië. De beste kwaliteit dons en veren voor dekbedden en kussens. Door het zachte dons aan de buitenzijde van het kussen is verwerkt en de veerkracht in de binnenste kamer zit, heb je een heerlijk zacht kussen dat toch ook aangename, licht ondersteunende, ligging heeft.

Het vulgewicht voor de maat 60x70 is aan de buitenzijde (voor- en achter samen) ±130 gram 100% Siberisch ganzendons en aan de binnenzijde ± 520 gram vulling bestaande uit 85% veertjes en 15% dons. Uiteraard is ook deze tijk van 100% gekamde katoen en niet voorzien van een rits.

Vanzelfsprekend worden onze donsproducten diervriendelijk geproduceerd en dragen onze donzen dekbedden en kussens het Nomite keurmerk. Het Nomite-keurmerk is voor de consument een garantie dat het product geschikt is voor mensen met een huisstofmijtallergie. Meer informatie hierover kunt u vinden op deze webpagina .

Tip: Voor het behoud van uw kussen raden wij onze molton kussenslopen aan. Dit voorkomt kringen (door zweten of met open mond slapen) in uw tijk en zorgt ervoor dat uw kussen langer meegaat.

Standaard verkrijgbaar in de maat 60x70 cm. Andere maten zijn op aanvraag verkrijgbaar.


Kwaliteit: voor- en achterzijde 100% heerlijk zacht Siberbisch ganzendons en is in de middelste kamer gevuld met een combinatie van 85% veertjes en 15% dons

D. Stapel Geplaatst op 30 januari 2020 at 10:33

Op uw medewerkster haar advies dit kussen aangeschaft en ik kan mij geen betere wensen! Het is precies zoals de omschrijving is. Niet te dik, heerlijk zacht maar toch ook ondersteunend. Dank u wel.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen