Abyss Habidecor Peau badmat gris (920), 2000 gram per m²

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Abyss Habidecor
€ 358,00 Incl. btw
Levertijd: verzending ± 15 werkdagen, leveringsmogelijkheid voor kerst in overleg

De badmat Peau van Abyss Habidecor geeft het weelderige, rustgevende, hoogpolige gevoel van een (imitatie / faux) schapenvacht in een diervriendelijke, onderhoudsvriendelijke katoen/acrylmix. Het perfecte tapijt voor de badkamer, slaapkamer of waar u maar wilt, in rustgevende zachtheid.

De bijpassende kleuren bij de Peau (920) badmat is Abyss kleur gris (920). Deze is met allerlei andere kleuren goed te combineren. Met deze kleuren van de Abyss handdoeken maakt u de aankleding van de badkamer compleet.

Abyss & Habidecor weven deze badmatten van een prachtige en uitmuntende kwaliteit 75% Egyptisch gekamd katoen, in een lang stapelige vezel (ook wel LS genoemd). Deze kwaliteit staat bekend om zijn absorptievermogen, sterkte en duurzaamheid en kent een superieure zachtheid. De overige 25% is acryl, die ervoor zorgt dat de pool weer mooi terugveert en niet plat blijft liggen.

Het creëren van de "beste" badmatten begint met de selectie van het katoen. Abyss & Habidecor gebruikt Egyptisch katoen, geteeld in de regio van Gizeh. Het Giza - LS (Long Staple) Egyptisch gekamd katoen wordt beschouwd als het beste katoen ter wereld. Gecultiveerd aan de oevers van de Nijl, wordt het katoen met de hand geplukt, vervolgens gedraaid en behandeld om een garen van uitzonderlijke kwaliteit te creëren.

Abyss maakt de badmatten op bestelling en speciaal voor u op maat (maatwerk) en kleur en leveren het eindproduct gewassen en klaar voor gebruik aan, om zeker te zijn dat de badmat u in de meest hoge kwaliteit bereikt.

Ook zijn een bijpassende badjassen en handdoeken verkrijgbaar. Deze vindt u bij “Vaak samen gekocht”, wanneer u iets verder naar beneden scrolt.

De Peau badmat is in vier kleuren te bestellen en kan gemaakt worden in de afmeting 95X110 cm. Andere afmetingen zijn helaas niet mogelijk.

Kwaliteit: 75% Giza - LS ( Long Staple) Egyptisch gekamd katoen, 25% acryl, 2000 gram per m²
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen