Abyss Habidecor Super Pile tangerine (614), 700 gram per m²

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Abyss Habidecor
€ 16,50 Incl. btw
Levertijd: verzending ± eind augustus/begin september i.v.m. vakantiesluiting Abyss Habidecor

De Super Pile badlijn in het tangerine wordt met liefde voor het vak geweven door Abyss & Habidecor in Portugal. Zij weven deze van een prachtige en uitmuntende kwaliteit 100% Egyptisch gekamd katoen, in een extra lang stapelige vezel (ook wel ELS genoemd). Dit badgoed staat bekend om zijn absorptievermogen, sterkte en duurzaamheid en kent een superieure zachtheid.

Het creëren van de "beste" handdoeken begint met de selectie van het katoen. Abyss & Habidecor gebruikt Egyptisch katoen, geteeld in de regio van Gizeh. Het Giza - ELS (Extra Long Staple) Egyptisch gekamd katoen wordt beschouwd als het beste katoen ter wereld. Gecultiveerd aan de oevers van de Nijl, wordt het katoen met de hand geplukt, vervolgens gedraaid en behandeld om een garen van uitzonderlijke kwaliteit te creëren.

Abyss & Habidecor maakt het badgoed op bestelling en speciaal voor u op maat (maatwerk) en kleur en leveren het eindproduct gewassen en klaar voor gebruik aan, om zeker te zijn dat het badgoed u in de meest hoge kwaliteit bereikt.

De Super Pile badlijn is in maar liefst 60 kleuren te bestellen. Zit de kleur die u zoekt er niet bij, dan is het eventueel ook mogelijk om de kleur te laten inverven; hiervoor is wel een minimaal gewicht aan badgoed nodig. Ook zijn afwijkende afmetingen mogelijk; wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Naast de grote keuze aan kleuren en maten is het ook mogelijk om het badgoed te personaliseren, door bijvoorbeeld borduurwerk. Ook zijn een bijpassende badjassen en badmatten verkrijgbaar. Deze vindt u bij “Vaak samen gekocht”, wanneer u iets verder naar beneden scrolt.

Het Super Pile badgoed is in de volgende maten verkrijgbaar:

Washandje 17x22 cm

Waslap 30x30 cm

Klein gastendoekje 30x50 cm

Medium gastendoekje 40x60 cm

Groot gastendoekje 40x75 cm

Handdoek 55x100 cm

Badhanddoek 60x110 cm

Douchelaken 70x140 cm

Badlaken 100x150 cm

XL badlaken 105x180 cm

Kwaliteit: 100% Giza - ELS (Extra Long Staple) Egyptisch gekamd katoen, 700 gram per m²
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen