Mirabel Slabbinck Allura (katoen satijn, 300TC)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 178,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: verzending ±29 augustus2019, maatwerk

Een prachtig en rustig, toch ook strak en chique dessin is de Allura.

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn wordt gewerkt. 
De bijpassende kussensloop is ook voorzien van bourdonstiksel op het kussen en strak afgewerkt zonder een volant. Indien u graag gladde bijpassende slopen zonder de lijnen bij het dekbedovertrek wil, dan kan dit ook. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn verkrijgbaar.

Om het geheel af te maken is er ook een bijpassend plaid gemaakt van 100% Egyptisch gekamd katoen satijn.

U stelt de Allura zelf samen door de kleur stof te kiezen en de kleur van het borduurwerk. De kleuren stof staan afgebeeld op afbeelding 8 en de kleur van het borduurwerk op afbeelding 9.

Op deze foto is het overtrek gemaakt met de stof kleur 11-10 wit en bourdon kleur 1219 sage. Het sierkussen is gemaakt in de kleur 11-33 met bourdon kleur 1801.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen