Mirabel Slabbinck Allura in gekamd katoen satijn kwaliteit, Belladonna 600TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 311,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 15 december 2023 verzonden

Prachtig en rustig, maar toch ook strak en chique, dat is hoe wij het dessin, de Allura van Mirabel Slabbinck, zouden omschrijven!

Dit ontwerp kan in verschillende stofkwaliteiten worden gemaakt, zoals bijvoorbeeld in 100% Egyptisch gekamd katoen in 200 of 400TC of  in 100% Egyptisch gekamd katoen satijn, 300, 600 of 1010TC. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn, 600TC wordt gewerkt. 

De uitgebreide technische tekening op afbeelding 5 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. De bijpassende kussensloop is ook voorzien van bourdonstiksel op het kussen en strak afgewerkt zonder een volant. Indien u graag gladde bijpassende slopen zonder de lijnen bij het dekbedovertrek wil, dan kan dit ook. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch (gekamd katoen) satijn verkrijgbaar. Wilt u graag uni kussenslopen bij dit dessin bestellen, dan kunt u deze vinden bij uni Belladonna van Mirabel Slabbinck.

Om het geheel af te maken is er ook een bijpassend plaid gemaakt van 100% satijn.

U stelt de Allura zelf samen door de kleur stof te kiezen en de kleur van het borduurwerk. De kleuren stof staan afgebeeld op afbeelding 6, de kleur van het borduurwerk op afbeelding 7 en 8.

Op deze foto is het overtrek gemaakt met de stof kleur 91-11 off white en bourdon kleur 1129. Het sierkussen is gemaakt in de kleur 45-51 (kleur uit de 300TC Tulsi lijn, die gecombineerd kunnen worden) met bourdonkleur 1004.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven.

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn, 600TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen