Mirabel Slabbinck Anethum (katoen satijn, 300TC)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 180,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: verzending ±29 augustus2019, maatwerk

De Anethum van Mirabel Slabbinck is een tijdloos model en toonbeeld van vakmanschap. Door te werken met de klassieke siersteek, de kleine ajour, krijg je zeer vakkundig ingewerkte randen zonder naad. Absoluut stijlvol!

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC wordt gewerkt. 
De bijpassende kussensloop is ook voorzien van ajourrand met volant. Indien u graag gladde bijpassende slopen zonder ajourrand en volants bij het dekbedovertrek wil, dan kan dit ook; u kiest dan voor de losse kussensloop uni. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn verkrijgbaar.

Om het geheel af te maken is er ook een bijpassend plaid gemaakt van 100% Egyptisch gekamd katoen satijn.

De kleur van de stof is te kiezen uit diverse kleuren, zie de laatste afbeeldingen.

Op de afbeelding is het overtrek gemaakt met de stof kleuren 11-10 wit en 11-59 greige.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én apart 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen