Mirabel Slabbinck Bola in gekamd katoen kwaliteit, Citrus 200TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 374,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 13 oktober 2023 verzonden

Sluit even je ogen. Voel die fijne zonnegloed je hart verwarmen. Het is een gelukzalige beleving die je in een handomdraai naar meer doet verlangen. Naar meer van die bruisende vibes en stralende momenten. Dein mee op de dansende lijnen van Bola en schitter in de spotlight. Net zo elegant als ravissant.

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen 200TC wordt gewerkt. 

De bijpassende kussensloop is ook voorzien van bourdonstiksel, u kunt zelf kiezen of u deze aan de zijkant of aan de bovenzijde van de kussensloop wenst. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 7 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. Mocht u graag gladde, bijpassende kussenslopen zonder de borduring,  bij het dekbedovertrek willen, dan kan dit ook. Ook zijn er bijpassende hoeslakens in hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn verkrijgbaar.

Om het geheel af te maken is er ook een bijpassend plaid gemaakt in te bestellen in dezelfde Bola style.

De kleur van de stof en de kleur van het bourdon is te kiezen uit verschillende kleuren, zie afbeelding 4 voor de stofkleuren en 5 en 6 voor de kleur van het borduurgaren.

Op de 1e afbeelding is het dekbedovertrek gemaakt in de stofkleur 11-11 off-white uit de 300TC stoflijn en is er gewerkt met bourdonkleur 1736 night taupe. De achterste kussenslopen zijn gemaakt in de stofkleur 11-13 champagne en bourdonkleur 1736 night taupe.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals, maar andere afwerkingen zijn ook mogelijk; de mogelijke afwerkingen vindt u op de achtste afbeelding. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én apart 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de borduurgarens, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven.

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen 200TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen