Mirabel Slabbinck Bola in katoen satijn kwaliteit, Pella 300TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 353,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 13 januari 2023 verzonden

Sluit even je ogen. Voel die fijne zonnegloed je hart verwarmen. Het is een gelukzalige beleving die je in een handomdraai naar meer doet verlangen. Naar meer van die bruisende vibes en stralende momenten. Dein mee op de dansende lijnen van Bola en schitter in de spotlight. Net zo elegant als ravissant.

Voor dit ontwerp kun je kiezen uit de stofkwaliteiten 100% gekamd katoen (percale) of 100% gekamd katoen satijn in tal van kleuren, zelf 100% linnen is mogelijk. Je bevindt je nu in het ontwerp waar met het 100% gekamd katoen satijn 300TC wordt gewerkt. 

De bijpassende kussensloop is ook voorzien van een bourdonstiksel, je kunt zelf kiezen of je deze aan de zijkant of aan de bovenzijde van de kussensloop wenst. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 8 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. Mocht je graag gladde, bijpassende kussenslopen zonder de borduring bij het dekbedovertrek willen, dan kan dit ook. Ook zijn er bijpassende hoeslakens in hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn verkrijgbaar.

Om het geheel af te maken is er ook een bijpassend plaid gemaakt in te bestellen in dezelfde Bola style.

De kleur van de stof en de kleur van het bourdonstiksel is te kiezen uit verschillende kleuren, zie  hiervoor afbeelding 4 en 5 voor de stofkleuren en 6 en 7 voor de kleur van het borduurgaren.

Op de 1e afbeelding is het dekbedovertrek gemaakt in de stofkleur 11-11 off-white en is er gewerkt met bourdonkleur 1736 night taupe. De achterste kussenslopen zijn gemaakt in de stofkleur 11-13 champagne en bourdonkleur 1736 night taupe.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals, maar andere afwerkingen zijn ook mogelijk; deze vindt je op de 9de afbeelding. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder kussensloop / slopen. Wil je graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dien je én een dekbedovertrek te bestellen én apart 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat je zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor jou op maat gemaakt (maatwerk). Mocht jouw gewenst maat er niet bij staan, mail of bel u ons dan, zodat wij een prijsopgave naar je kunnen mailen voor de door jou gewenste maat.

Mocht je hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wens je graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan ook gerust. Wij helpen je graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven.

Kwaliteit: 100% langstapelig gekamd katoen satijn 300TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen