Mirabel Slabbinck Bonsomi in katoen satijn kwaliteit, Belladonna 600TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 378,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 8 maart 2024 verzonden

Het ontwerp Bonsomi is weer een prachtig, strak en chique ontwerp van Mirabel Slabbinck, met de details die het helemaal afmaken. Bij de Bonsomi wordt gebruik gemaakt van lint die, met een delicate zoomsteek, plat gestikt wordt op de stof. Echt vakwerk!

Dit is het ontwerp dat wordt gemaakt in de Belladonna stof, een heerlijk zacht 100% katoen, van een gekamd lange vezel garen, in een satijnbinding van 600TC. Het ontwerp op de foto is gemaakt in de stof 91-10 met lint 990 naturel. Het sierkussensloopje dat vooraan op de eerste foto staat, is gemaakt in de kleur 91-92 taupe ook weer met lint 990 naturel. 

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

De uitgebreide technische tekening op afbeelding 6 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. U kunt de stof van deze set in diverse verschillende kleuren bestellen, zie hiervoor afbeelding 7, met de verkrijgbare kleuren in de Belladonna stof. De kleur van het lint kan gekozen worden uit de 4 verschillende type linten: Satijn, geribt, visgraat of katoen/linnen in de kleuren die te zien zijn op afbeelding 8 en 9.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. 

Kwaliteit: 100% langstapelig gekamd katoen satijn 600TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen