Mirabel Slabbinck Fanna met uw eigen initalen in gekamd katoen kwaliteit, Citrus 200TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 309,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 24 februari 2023 verzonden

Het dekbedovertrek Fanna van Mirabel Slabbinck is afgewerkt met machine borduurwerk, met uw eigen initialen. In deze versie van het ontwerp werken we met 100% Egyptisch gekamd katoen (percale).

Deze set wordt helemaal voor u op maat gemaakt in de stof en kleuren zoals u het wenst (maatwerk)!

U stelt het overtrek zelf samen door de kleur stof te kiezen uit de diverse kleurstaaltjes en het materiaal en de kleuren van het borduurwerk. Kiest u voor meer initialen dan 1, dan zullen de initialen kleiner worden geborduurd. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 4 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. 

In het satijn kunt u ook in hetzelfde ontwerp een bijpassend plaid bestellen.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen 200TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen