Mirabel Slabbinck Gizli in katoen satijn kwaliteit, Belladonna 600 TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 270,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 8 maart 2024 verzonden

Voor dit tijdloze dubbelzijdige dekbedovertrek kun je twee kleuren naar smaak combineren.

Dit ontwerp kan geleverd worden met 3 verschillende kussenslopen:
1)  kussenslopen die een boord ‘rond om rond’ zonder volant hebben (kussensloop 2024).
2)  kussenslopen met een dubbele volant aan 2 zijden, waarbij de binnenzijde van de volant in een ander kleur is afgewerkt (kussensloop 2026).
3)  kussenslopen met een volant rondom (Ampla 2033).

Zo krijg je een sober en stijlvol geheel, waarmee je even bescheiden als betoverend kleuraccenten kunt leggen. Creëer hierdoor uw eigen favoriete kleurcombinatie, door te spelen met de effen stoffen.

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300 TC of nog zachter namelijk 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 600 TC in diverse kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 600 TC wordt gewerkt. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 600 TC verkrijgbaar. Deze kunt u terugvinden wanneer u verder naar beneden scrollt bij de optie "vaak samen gekocht". U hoeft dan alleen te klikken op de juiste matrashoogte.

De uitgebreide technische tekening op afbeelding 6 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. Indien u anders wenst, dan is dit mogelijk, de verschillende opties ziet u bij 7. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Om te bestellen houdt u het volgende aan:
dekbed of plaid: kleur boven en kleur onder
kussensloop of laken: hoofdkleur en kleur boord

Om het geheel af te maken is er ook een bijpassend plaid of bedsprei met vulling van 100g/m² verkrijgbaar. Ook hiervoor kiest u weer 2 kleuren, voor de voorkant en de achterkant.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven.

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 600TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen