Mirabel Slabbinck Phi in katoen satijn kwaliteit, Pella 300TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 218,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 2 juli 2021 verzonden

Sinds kort is Phi niet enkel een Griekse letter of gulden getal. Vanaf nú staat het ook voor de versmelting van vakmanschap en meesterschap, ondermeer bepaald door de ingenieuze samenwerking tussen Mirabel Slabbinck en interieurarchitecten Filip Deslee en Keith Baert van LOFT4C. Dit resulteerde in de geboorte van Phi, een unieke collectie interieurlinnen gebaseerd op de verhouding van de ‘Gulden Snede’.*

Vertaald in minder wiskundige termen betekent ‘Phi’ hier een compleet aanbod aan bed-, bad- en tafellinnen dat gemaakt en ontworpen is in België. En met het vakvrouwschap van Mirabel Slabbinck en haar team wéét je dat je op vlak van kwaliteit gebeiteld zit.

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC wordt gewerkt. De bijpassende kussensloop is ook voorzien van linten. Indien u graag gladde bijpassende slopen zonder kant bij het dekbedovertrek wil, dan kan dit ook. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn verkrijgbaar. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 4 laat zien hoe Mirabel Slabbinck en interieurarchitecten Filip Deslee en Keith Baert van LOFT4C het ontwerp bedoelt hebben. 

Om het geheel af te maken is er ook een bijpassend plaid gemaakt van 100% Egyptisch gekamd katoen satijn.

De kleur van de stof is te kiezen uit diverse kleuren, zie de laatste afbeeldingen.

Op de eerste afbeelding is het dekbedovertrek gemaakt met de stofkleuren 11-25 met lint 394 en het plaid is gemaakt in de kleuren 11-93 met lint 390.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

* De gulden snede, wordt ook wel de verdeling in uiterste en middelste reden genoemd. Het is de verdeling van een lijnstuk of een vlak in een perfecte verhouding. Deze verhouding wordt het gulden getal genoemd en aangeduid met de Griekse letter φ (phi). 

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen