Mirabel Slabbinck Rybina in gekamd katoen kwaliteit, Citrus 200TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 182,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt, in verband met vakantie van het atelier, ± 10 september 2021 verzonden

Binnen deze collectie wordt een gestileerde visgraat als motief in de verschillende artikelen verwerkt. De perfect symmetrische helften vormen een strak en speelse tekening die zorgen voor tijdloze elegantie. Het exclusief detail aan dit model is dat de visgraat tekening op de volant verdeeld is over de voorkant en de achterkant van de volant. Elke kant vormt een eigen dessin, samen vormen ze een visgraat. Zo ontstaat een speels effect wanneer de volant golft.

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen 200TC wordt gewerkt. 
Indien u graag uni gladde bijpassende slopen zonder volants en zonder het visgraat borduring bij het dekbedovertrek wil, dan kan dit ook. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen verkrijgbaar.

U stelt de Rybina zelf samen door de kleur stof te kiezen en de kleur van het borduurwerk. De kleuren stof staan afgebeeld op afbeelding 6, de kleur van het borduurwerk op afbeelding 7 en 8.

Op deze foto is het dekbedovertrek en de 2 middelste kussenslopen gemaakt met de stof kleur 11-11 (offwhite) en de borduring in de kleur 1021 papaya. De twee achterste en de 2 voorste kussenslopen zijn gemaakt in de kleur 11-54 (fog) met borduring in de kleur 1021 papaya. Het kleine vierkante sierkussen is gemaakt in de kleur 11-22 (rust) met borduurgaren 1004. Al deze kleuren zijn uit de Pella, 300TC lijn.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. 

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen 200TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen