Mirabel Slabbinck Rybina (katoen satijn, 300TC)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 203,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: verzending ± 18 december 2020, maatwerk

Binnen deze collectie wordt een gestileerde visgraat als motief in de verschillende artikelen verwerkt. De perfect symmetrische helften vormen een strak en speelse tekening die zorgen voor tijdloze elegantie. Het exclusief detail aan dit model is dat de visgraat tekening op de volant verdeeld is over de voorkant en de achterkant van de volant. Elke kant vormt een eigen dessin, samen vormen ze een visgraat. Zo ontstaat een speels effect wanneer de volant golft.

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC wordt gewerkt. 
Indien u graag uni gladde bijpassende slopen zonder volants en zonder het visgraat borduring bij het dekbedovertrek wil, dan kan dit ook. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn verkrijgbaar.

U kunt het geheel mooi afmaken met een mooi Kodi plaid, leverbaar in 5 kleuren en de leren sierkussen Corium.

U stelt de Rybina zelf samen door de kleur stof te kiezen en de kleur van het borduurwerk. De kleuren stof staan afgebeeld op afbeelding 7 en de kleur van het borduurwerk op afbeelding 8.

Op deze foto is het dekbedovertrek gemaakt met de stof kleur 11-10 wit en de borduring in de kleur 3028 (copper metallic).

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen