Mirabel Slabbinck Takra in katoen satijn kwaliteit, Belladonna 600TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 293,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 29 oktober 2021 verzonden

Het ontwerp Takra van Mirabel Slabbinck toont de kracht van samenhorigheid en is een staaltje hedendaagse klasse met pit gefundeerd op de moderne architectuur. De samenhorigheid van het strakke lijnenspel creëert een intiem gevoel en ontpopt zich op de volant. Dit krachtige machineborduurwerk is een streling voor het oog en vormt nu al een tijdloze klassieker.

Dit ontwerp kan in verschillende stofkwaliteiten worden gemaakt, zoals bijvoorbeeld in 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch (gekamd katoen) satijn. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn, 600TC wordt gewerkt. 
Indien u graag uni gladde bijpassende slopen zonder volants en zonder het borduring bij het dekbedovertrek wil, dan kan dit ook. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn verkrijgbaar. Wilt u graag uni kussenslopen bij dit dessin bestellen, dan kunt u deze vinden bij uni Belladonna van Mirabel Slabbinck.

U stelt de Takra zelf samen door de kleur stof te kiezen en de kleur van het borduurwerk. De kleuren stof staan afgebeeld op afbeelding 5, de kleur van het borduurwerk op afbeelding 6 en 7.

Op de afgebeelde foto's is kleur 91-11 de stof waar het dekbedovertrek en de twee middelste kussenslopen van zijn gemaakt met borduurgaren 1352. De achterste 2 kussenslopen zijn gemaakt in de kleur 11-64 (kleur uit de 300TC lijn, die gecombineerd kunnen worden) met borduurgaren 1002 en het voorste kussentje is gemaakt in de kleur 11-64 met borduurgaren 1352.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 600TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen