Mirabel Slabbinck Uni Bora (percale, katoen, 400TC)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 186,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 22 oktober 2021 verzonden

De Bora stof (400TC) uit de collectie van Mirabel Slabbinck, is zacht maar toch crispy. Dit 100%  Egyptisch gekamd katoen van Mirabel Slabbinck is in een mooi kleurpalet verkrijgbaar en in tal van maten. Ook maatwerk is mogelijk.

Voor het uni bedlinnen kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen (400TC) wordt gewerkt.  Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen verkrijgbaar. De kleur kunt u kiezen uit de kleuren die u ziet op de tweede afbeelding.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals, maar andere afwerkingen zijn ook mogelijk; zie hiervoor de derde afbeelding. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht de door u gewenste maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor de door u gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen 400TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen