Rhomtuft Mäander badmatten, vanaf

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Rhomtuft
€ 159,00 Incl. btw
Levertijd: voorbeeld maten en kleuren: ± 15 werkdagen, maatwerk maten en kleuren ± 25 werkdagen
Artikelnummer:
3613090

De Rhomtuft Mäander badmat wordt met de hand getuft in makkelijk te onderhouden Polyacryl met een vloerhoogte van 30 mm. Deze badmatten zijn geschikt voor vloerverwarming.

Behalve de voorbeeld maten badmatten, zijn er ook toiletmatten, douchematten en toiletdekselhoezen mogelijk. Ook kunnen wij een badmat voor u op maat laten maken. Alle badmatten worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Houdt altijd rekening met een afwijking van 3% in de maatvoering. Mag de bestelde mat echt niet groter zijn dan de door u opgegeven maat, dan adviseren wij u dit aan ons door te geven.

De Mäander is niet alleen in de 4 verschillende kleurstellingen verkrijgbaar, maar het is ook mogelijk zelf een samenstelling te maken aan de hand van de door u geliefde kleuren. U kunt hiervoor kiezen uit maar liefst 99 kleuren! Vult u dan bij eigen kleurcombinaties A en B uw gewenste kleur in. U kunt op afbeelding 6 de tekening van de badmat zien, waarop staat vermeld hoe de kleurcombinatie is ingedeeld. Op afbeelding 7 staan alle kleuren afgebeeld waaruit u kunt kiezen.

De badmatten in de voorbeeld kleuren zijn leverbaar binnen 14 werkdagen. Stelt u zelf de kleuren samen, dan ligt de verwachte levertijd tussen 3-4 weken. U kunt de badmatten welke gemaakt zijn van Polyacryl wassen op 30°C in de wasmachine en drogen in de droger op een kreukherstellend droogprogramma, op kastdroog en een lage temperatuur. Alle badmatten van de Mäander lijn worden altijd voor u op maat gemaakt en zijn dus maatwerk artikelen.

Indien u graag een badmat op maat wenst of twijfelt over de kleuren, dan vragen wij u ook graag om even contact met ons op te nemen via chat, email of telefoon, zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Kwaliteit: 100% polyacryl, gewicht ca. 2200 g/m2, maatwerk
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen