Liens Linnen 10% korting op onze tafelbeschermer van 135 cm breed (maatwerk)

Liens Linnen
€ 20,95 € 18,85 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: verzending ± 1-2 werkdagen

U krijgt 10% korting bij aanschaf van onze tafelbeschermer in de lengte van uw keuze.

Ter bescherming van uw tafel tegen krassen of vlekken en tegen het wegglijden van uw tafelkleed hebben wij een topkwaliteit maatwerk tafelbeschermer in onze collectie. U bent nu bij de tafelbeschermer in de breedte van 135 cm.

Daarnaast beschermt het uw tafel tegen warmte en vocht. Gaat er een glas rode wijn over het tafelkleed en u heeft de tafelbeschermer onder u tafellaken liggen? Geen nood, de tafelbeschermer zal de wijn opvangen, zodat het niet direct in uw tafel kan trekken. Even opdeppen met een keukenpapiertje en u kunt rustig verder dineren. Ook geeft de tafelbeschermer meer comfort bij het tafelen en dempt het het geluid van servies en bestek wat op tafel wordt gezet of gelegd.

Wat onze tafelbeschermer, behalve de breedte, nog unieker maakt is het feit dat u het af kunt nemen met een doekje en wanneer het echt vuil is geworden, zelfs op 60˚C kunt wassen! Maar meestal is dat helemaal niet nodig. Onze tafelbeschermer is dus onmisbaar onder een tafellaken of tafelkleed voor behoud van uw tafel!

Mocht u de tafelbeschermer wassen, dan mag deze niet in de wasdroger / droogkast gedroogd worden. En uiteraard gebruikt u de tafelbeschermer uitsluitend op tafels die droog en vet- en olievrij zijn. Tafelbladen die behandeld zijn met olie en dat is goed in- en uitgewreven, zouden geen probleem moeten zijn. Twijfelt u, dan adviseren wij u de leverancier/deskundige van uw tafel te raadplegen. 

Valt de maat van uw tafelblad net tussen de genoemde maten? Kies de eerstvolgende maat (dus net een klein beetje groter) en vermeld bij de opmerkingen, de maat die u nodig heeft, dan zullen wij de tafelbeschermer op deze lengte voor u knippen. Wij knippen geen tafelbeschermers op maat in de breedte of in speciale vormen. Dit kunt u zelf het beste ter plaatse doen, met een goede schaar.

Wilt u een langere maat dan de genoemde maten? Ook dat is mogelijk met onze tafelbeschermer. U kunt hiervoor het beste even telefonisch of via mail contact met ons opnemen. 

Onze tafelbeschermer krimpt niet en heeft een dikte van 2 à 3 mm, is zeer sterk en bestaat in de basis uit polyestergaren en 4% glasvezel en is milieuvriendelijk geproduceerd en voorzien van het Oeko-Tex certificaat:
Oeko-Tex certificaat tafelbeschermer

Afmeting: 135 cm breed, vanaf 50 cm, per 10 cm lengte te bestellen

Caroline Geplaatst op 26 November 2022 at 10:45

De tafelbeschermer is van zeer goed materiaal. Mooi dun, slechts 2 of 3 mm, maar het dekt mooi de tafel op en beschermt het blad. Ook van schuiven van het kleed is geen sprake door de antislip aan de onderzijde. Ik ben er heel content mee. Hoefde de beschermer maar iets op maat te knippen.
Oh ook nog fijn eraan is dat je de beschermer met een vaatdoekje kan afnemen. De 5 sterren zijn dus echt verdiend voor deze beschermer!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen