Abyss Habidecor Double badmatten cloud (950), 1200 gram per m²

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Abyss Habidecor
€ 78,00 Incl. btw
Levertijd: verzending over ± 3½ week

Deze heerlijk aangename cloud Double badmatten van Abyss & Habidecor in Portugal zijn lekker zacht en niet dik. En ze zijn heel bijzonder; u kunt deze badmatten namelijk aan 2 zijden gebruiken. Deze badmatten van 1200 gram per m², zijn in maar liefst 60 kleuren te verkrijgen en in tal van afmetingen.

Abyss & Habidecor weven deze badmatten van een prachtige en uitmuntende kwaliteit 100% Egyptisch gekamd katoen, in een extra lang stapelige vezel (ook wel ELS genoemd). Deze kwaliteit staat bekend om zijn absorptievermogen, sterkte en duurzaamheid en kent een superieure zachtheid.

Het creëren van de "beste" badmatten begint met de selectie van het katoen. Abyss & Habidecor gebruikt Egyptisch katoen, geteeld in de regio van Gizeh. Het Giza - ELS (Extra Long Staple) Egyptisch gekamd katoen wordt beschouwd als één van de beste katoenkwaliteiten ter wereld. Gecultiveerd aan de oevers van de Nijl, wordt het katoen met de hand geplukt, vervolgens gedraaid en behandeld om een garen van uitzonderlijke kwaliteit te creëren.

Abyss maakt de badmatten op bestelling en speciaal voor u op maat (maatwerk) en kleur en leveren het eindproduct gewassen en klaar voor gebruik aan, om zeker te zijn dat de badmat u in de meest hoge kwaliteit bereikt.

De Double badmattenlijn is in maar liefst 60 kleuren te bestellen en kan gemaakt worden in de afmetingen 50x80 cm en 60x100 cm.. 

Ook zijn een bijpassende badjassen en handdoeken verkrijgbaar. Deze vindt u bij “Vaak samen gekocht”, wanneer u iets verder naar beneden scrolt.

Kwaliteit: 100% Giza -ELS (Extra Long Staple) Egyptisch gekamd katoen, 1200 gram per m²
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen