Deze mooie dikke, luxe effen maatwerk badmatten zijn naast heerlijk zacht en comfortabel, sterk absorberend en sneldrogend. Ze worden gemaakt in een polyamid / Antron vezel, met een vloerhoogte van 20 mm. Deze badmatten zijn geschikt voor vloerverwarming,
Deze mooie luxe effen maatwerk badmatten zijn zacht en comfortabel, sterk absorberend en sneldrogend. Ze worden speciaal voor u op maat gemaakt in een zeer hoogwaardige polyacryl vezel.

Dit heeft onder andere als voordeel dat het goed wasbaar is omdat
Deze heerlijk dikke luxe ovale of ronde badmat Exquisit van Rhomtuft is eigenlijk meer een badtapijt, zo heerlijk comfortabel voelt het aan wanneer je er op staat. Gemaakt van zeer mooi, puur katoen in een kwaliteit van 2250 g/m². Dit is de ovale en ronde
Simpel en mooi zijn de juiste woorden voor deze badmat Seaside uit de collectie van Rhomtuft. Verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. Gemaakt van zeer mooi, puur katoen in een kwaliteit van 1600 g/m².

De lushoogte van deze badmat is 8mm.

De Pe
Deze heerlijk dikke luxe badmat is eigenlijk meer een badtapijt, zo heerlijk comfortabel voelt het aan wanneer je er op staat. Gemaakt van zeer mooi, puur katoen in een kwaliteit van 2250 g/m².

Het is omkeerbare badmat met aan de ene zijde de heerlijke
Deze mooie badmat Comtesse komt uit de collectie van Rhomtuft. Verkrijgbaar in verschillende 7 mooie kleuren. Gemaakt van zeer mooi, puur katoen in een kwaliteit van 1250 g/m².

De lushoogte van deze badmat is 5 mm.

De Comtessematten van Rhomtuft zij
De Rhomtuft Mäander badmat wordt met de hand getuft in makkelijk te onderhouden Polyacryl met een vloerhoogte van 30 mm. Deze badmatten zijn geschikt voor vloerverwarming.
Simpel en eenvoudig zijn de juiste woorden voor deze badmat Pearl. Verkrijgbaar in diverse mooie zachte kleuren. Gemaakt van zeer mooi, puur katoen in een kwaliteit van 1600 g/m².

De lushoogte van deze badmat is 8mm.

De Pearl badmatten van Rhomtuft
Deze rubberen anti-slip mat van Rhomtuft voorkomt dat onder andere uw badmat wegglijdt. Het materiaal is 60 cm breed en per meter verkrijgbaar. Makkelijk op maat te knippen.
De Rhomtuft Frame badmat wordt met de hand getuft in makkelijk te onderhouden Polyacryl met een vloerhoogte van 20 mm in het zachte veloursdeel. De rand van deze badmat gemaakt in mooie dikke lussen, ook wel schlinge genoemd en de binnenzijde is gemaakt i