Mirabel Slabbinck Abadi (katoen, 200TC)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 227,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: verzending ±29 augustus2019, maatwerk

Abadi staat voor "tijdloos"". Dit beschrijft perfect deze schitterende combinatie van verschillende kleuren stoffen en lint. De kwaliteit en de kleur van de stof en het lint worden aangepast aan de wensen van de klant.

Dit dessin wordt gemaakt van 100% Egyptisch gekamd katoen of katoen satijn. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen wordt gewerkt.  De bijpassende kussensloop is afgewerkt met rondom volant. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen verkrijgbaar. Deze kunt u terugvinden bij "Hoeslakens Mirabel Slabbinck". 

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen