Mirabel Slabbinck Abadi in gekamd katoen satijn kwaliteit, Belladonna 600TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 392,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 24 mel 2024 verzonden

Stijlvol en tijdloos, dat is precies de omschrijving die bij het ontwerp Abadi uit de collectie van Mirabel Slabbinck hoort. U kunt zelf de stof en linten kiezen, in de kleuren die mooi bij uw slaapkamer passen. 

Voor de foto is gewerkt met bruin- en roomwitte tinten, maar ook een combinatie met zachte aardetinten of juist grijstinten met een zwartlintje bijvoorbeeld, zijn mogelijk. Het gebruik van andere kleuren geeft direct weer een andere sfeer!

Dit ontwerp kan in verschillende stofkwaliteiten worden gemaakt, zoals bijvoorbeeld in 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch (gekamd katoen) satijn. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn, 600TC wordt gewerkt. 

De kleurcombinatie, zoals die op de eerste afbeelding wordt weergegeven, is de kleur van het overtrek 91-12 de hoofdkleur en de kleur stof van de kaderrand is 11-96 (kleur uit de 300TC lijn, die gecombineerd kunnen worden), afgewerkt met geribde lint 394. De bijpassende slopen die erachter staan hebben de hoofdkleur 11-96, stof kaderrand 91-12 en lint 394. Wilt u graag uni kussenslopen bij dit dessin bestellen, dan kunt u deze vinden bij uni Belladonna van Mirabel Slabbinck.

De dekbedovertrekmaten worden uitgedrukt in de breedte van het dekbed x de lengte van het dekbed. De dekbedovertrekken worden aan de onderzijde standaard afgewerkt met een flessenhals. De bijpassende kussensloop is afgewerkt met volant rondom. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 5 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. Ook zijn er bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn verkrijgbaar. Deze kunt u terugvinden bij vaak samen gekocht.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. 

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn, 600TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen