Mirabel Slabbinck Abadi (katoen satijn, 300TC)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 245,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: verzending ±29 augustus2019, maatwerk

Abadi staat voor "tijdloos"". Dit beschrijft perfect deze schitterende combinatie van verschillende kleuren stoffen en lint. De kwaliteit en de kleur van de stof en het lint worden aangepast aan de wensen van de klant. Ook bij dit ontwerp is een plaid in dezelfde stijl te bestellen.

Dit dessin wordt gemaakt van 100% Egyptisch gekamd katoen of katoen satijn. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn wordt gewerkt.  De bijpassende kussensloop is afgewerkt met rondom volant. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn verkrijgbaar. Deze kunt u terugvinden bij "Hoeslakens Mirabel Slabbinck satijn". 

De kleurcombinatie, zoals die op de eerste afbeelding wordt weergegeven, is de kleur van het overtrek 11-12 de hoofdkleur en de kleur stof van de kaderrand is 11-96, afgewerkt met geribde lint 394. De bijpassende slopen die erachter staan hebben de hoofdkleur 11-96, stof kaderrand 11-12 en lint 394. Wilt u graag uni kussenslopen bij dit dessin bestellen, dan kunt u deze vinden bij uni pella van Mirabel Slabbinck.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen