Mirabel Slabbinck Borda in gekamd katoen kwaliteit, Bora 400TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 299,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 6 oktober 2023 verzonden

Een strak en chique ontwerp van Mirabel Slabbinck, is toch wel de Borda. Bij de Borda wordt gebruik gemaakt van lint die plat gestikt wordt op de boord van de stof.

Dit is het ontwerp dat wordt gemaakt in de Bora stof, een cripsy 100% perkaal katoen, van een gekamd lange vezel garen, in 400TC. Het ontwerp op de foto is gemaakt in de stof 45-12 met visgraatlint 750, black. Het gele geribde lint is 364, curry.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

De uitgebreide technische tekening op afbeelding 5 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. U kunt de stof van deze set in 4 verschillende kleuren bestellen, zie hiervoor afbeelding 6, met de verkrijgbare kleuren in de Bora stof. De kleur van het lint kan gekozen worden uit de 4 verschillende type linten: Satijn, geribt, visgraat of linnen in de kleuren die te zien zijn op afbeelding 7 tot en met 9.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. 

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen 200TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen