Mirabel Slabbinck Borda in katoen satijn kwaliteit, Belladonna 600TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 348,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 3 mel 2024 verzonden

Een strak en chique ontwerp van Mirabel Slabbinck, is toch wel de Borda. Bij de Borda wordt gebruik gemaakt van visgraat lint (te kiezen uit 5 kleuren) die plat gestikt wordt op de boord van de stof.

Dit is het ontwerp dat wordt gemaakt in de Belladonna stof, een heerlijk zacht 100% katoen, van een gekamd lange vezel garen, in een satijnbinding van maar liefst 600TC. Het ontwerp op de foto is gemaakt in de stof 91-12 met visgraatlint 750, black. Het gele geribde lint is 364, curry.

Dit ontwerp kan in verschillende stofkwaliteiten worden gemaakt, zoals bijvoorbeeld in 100% Egyptisch gekamd katoen 200, 400 of 665 TC of 100% Egyptisch (gekamd katoen) satijn in 300, 600, 700 of 750TC. 

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst. Wilt u graag uni kussenslopen bij dit ontwerp bestellen, dan kunt u deze vinden bij uni Belladonna van Mirabel Slabbinck.

De uitgebreide technische tekening op afbeelding 4 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. U kunt de stof van deze set in verschillende kleuren bestellen, zie kleurkaart Belladonna met de verkrijgbare kleuren. De kleur van het lint kan gekozen worden uit de kleuren die te zien zijn op afbeelding 7 en 8. 

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op uw beeldscherm of apparaat worden weergegeven.

Kwaliteit: 100% katoen satijn 600TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen