Mirabel Slabbinck Borda in katoen satijn kwaliteit, Pella 300TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 228,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt, in verband met vakantie van het atelier, ± 10 september 2021 verzonden

Een strak en sjiek dessin van Mirabel Slabbinck, is toch wel de Borda. Bij de Borda wordt gebruik gemaakt van visgraat lint (te kiezen uit 5 kleuren) die plat gestikt wordt op de boord van de stof.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

De uitgebreide technische tekening op afbeelding 3 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. U kunt de stof van deze set in verschillende kleuren bestellen, zie kleurkaart Pella met de verkrijgbare kleuren. De kleur van het visgraat lint kan gekozen worden uit de 6 kleuren die te zien zijn op de laatste afbeelding. De kleur van het overtrek en de 2 bijbehorende slopen zijn gemaakt in de kleur 11-12 met visgraatlint 790. De 2 donkere slopen zijn gemaakt in de kleur 11-56 en ook voorzien van visgraatlint 790.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. 

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen