Mirabel Slabbinck Borda (katoen satijn, 300TC)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 210,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: verzending ± 20 september 2019, maatwerk

Een strak en sjiek dessin van Mirabel Slabbinck, is toch wel de Borda. Bij de Borda wordt gebruik gemaakt van visgraat lint (te kiezen uit 6 kleuren) die plat gestikt wordt op de boord van de stof.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

U kunt de stof van deze set in verschillende kleuren bestellen, zie kleurkaart Pella met de verkrijgbare kleuren. De kleur van het visgraat lint kan gekozen worden uit de 6 kleuren die te zien zijn op de laatste afbeelding. De kleur van het overtrek en de 2 bijbehorende slopen zijn gemaakt in de kleur 11-12 met visgraatlint 790. De 2 donkere slopen zijn gemaakt in de kleur 11-56 en ook voorzien van visgraatlint 790.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen